НОВИНИ

БТПП раздаде годишните си награди

bnt avatar logo
от Татяна Йорданова
22:22, 02.12.2021
Чете се за: 01:32 мин.
У нас
Слушай новината

За 28-и път Българската търговско-промишлена палата раздаде своите награди.

Фирмите, които са отличени, са показали, че въпреки трудностите през изминалата година, са постигнали добри финансови резултати и са успели да отговорят на всички предизвикателства, които пандемията постави пред тях.

За да отговорят на ситуацията в момента, организаторите проведоха церемонията в хибриден формат - и в онлайн форма и присъствено с някои от отличените.

"Това е най-добрият начин да насърчим компаниите, особено в тия времена, когато вече втора година има ограничения, затруднения, пречки пред тяхната дейност - да им покажем, че има фирми, повече от 1500 и те имат ръст на печалбата за една година, а някои в пъти", заяви Цветан Симеонов, управител на Българската търговско-промишлена палата.

"Кризата ковид дава нови възможности. Тя катализира всички процеси, свързани с онлайн търговията, а ние като участници в онлайн търговията - всички процеси, които са зад клика, който всеки от нас прави пазарувайки онлайн, ние сме отдолу под този клик", каза Веселин Стоянов, управител на компания за превоз на палетни пратки и транспортни услуги.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Експресна победа за Христомира Поповска на турнир по бадминтон в Кардиф
Експресна победа за Христомира Поповска на турнир по бадминтон в Кардиф
Мъж рани с меч две полицайки във френски град
Мъж рани с меч две полицайки във френски град