НОВИНИ

Часове след загубата от Майнц 05, шампионите разпуснаха в Ибиса

Байерн Мюнхен
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
18:01, 02.05.2022
Чете се за: 02:00 мин.
Спорт
Слушай новината

Играчите на Байерн Мюнхен бяха разкритикувани от феновете на клуба. Часове след шампионатната загуба от Майнц 05 с 1:3, футболистите отпътуваха за Ибиса.

"Баварците" вече спечелиха титлата в Бундеслигата. Медиите в Германия смятат, че мислите на състезателите вероятно вече са били насочени към предстоящите им ваканции, седмици преди края на сезона.

Наставникът на отбора Юлиян Нагелсман освободи възпитаниците си от ангажиментите им в неделя и понеделник, а те решиха да отпразнуват спечелената титла в Ибиса.

Легендата на тима Лотар Матеус смята, че поведението на играчите е "неприемливо". Бившият треньор на клуба Феликс Магат се присъедини към мнението му и заяви, че никога не би позволил подобно нещо преди края на сезона.

Спортният директор на клуба Хасан Салихамидзич защити постъпката на играчите, като определи пътуването като "тийм билдинг", който да помогне на играчите да се върнат на победния път, след загубата от Майнц 05.

Защитникът на шампионите Йосуа Кимих призна, че след спечелването на титлата част от играчите са допуснали спад в представянето си.

Байерн Мюнхен спечели отличието в немския елит три кръга преди края на шампионата. Следващата среща на отбора е в неделя (8 май) от 18.30 часа. "Баварците" посрещат Щутгарт на стадион "Алианц арена".

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Протести в Ереван - опозицията иска оставката на премиера
Протести в Ереван - опозицията иска оставката на премиера
"Булгаргаз" отговори откъде и по какви ценови критерии купува газ след спирането на руските доставки
"Булгаргаз" отговори откъде и по какви ценови критерии купува газ след спирането на руските доставки