НОВИНИ

CNN уволни трима неваксинирани служители

cnn уволни трима неваксинирани служители
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БГНЕС
11:53, 06.08.2021
Чете се за: 01:32 мин.
По света
Слушай новината

CNN уволни трима служители, които се върнаха на работа в офисите на компанията, без да бъдат ваксинирани. Срокът за връщане на работа в офис за служителите на медията е удължен с няколко седмици.

В бележка до служителите Джеф Зукър, председател на новинарските и спортни емисии на WarnerMedia, заяви, че новите условия, свързани с пандемията на коронавирус, са накарали ръководителите да бъдат по -предпазливи за това всички служители да се върнат в офисите до 7 септември, което беше по-ранна цел. Новият срок е изместен към средата на октомври.

"Изводът е, че въз основа на информацията, която е налична днес, и това, което експертите очакват в развитието на пандемичната обстановка, 7 септември вече не изглежда подходяща дата", каза Зукър. "Винаги сме казвали, че ще бъдем гъвкави в решенията си", заяви той.

Зукър напомни на служителите, че ваксинирането е задължително, за да влязат на работа в офис. Той припомни, че ако компанията научи за служители, дошли на работа без да отговарят на това условие, те ще бъдат уволнени.

"Нека бъда ясен - ние имаме политика на нулева толерантност по този въпрос. Трябва да сте ваксинирани, за да се върнете на работа в офис", заяви Зукър.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Баскетболистките на САЩ минаха през Сърбия за място във финала
Баскетболистките на САЩ минаха през Сърбия за място във финала
Румен Радев връчи генералски пагони на двама военни
Румен Радев връчи генералски пагони на двама военни