НОВИНИ

ЦСКА без Кайседо и Бисмарк Чарлс за последния мач от кръга

Жорди Кайседо ЦСКА
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
12:52, 08.11.2021
Чете се за: 01:55 мин.
Спорт
Слушай новината

ЦСКА остана без голмайстора на Първа лига Жорди Кайседо за сблъсъка с ЦСКА 1948 тази вечер. Нападателят е отпътувал за Еквадор вчера, за да се присъедини към лагера на националния отбор за мачовете от световните квалификации в зона „Южна Америка“.

„Червените“ са направили опит да отложат отпътуването му за вторник, но от щаба на Еквадор категорично са отказали, позовавайки се на правилника, според който клубът е длъжен да освободи играчите си за официалните дати от календара на ФИФА и УЕФА.

Извън сметките на старши треньора на ЦСКА Стойчо Младенов е и Бисмарк Чарлс, който е започнал тренировки, но няма да бъде готов за двубоя с ЦСКА 1948.

Последният мач от 14-ия кръг на българското първенство е от 17.30 часа и ще се играе на стадион „Българска армия“.

В първия мач между двата тима ЦСКА се наложи над съперника с 4:2 като гост на Националния стадион „Васил Левски“ – след срещата Любослав Пенев, който тогава водеше "армейците", се раздели с клуба.

ЦСКА загуби на два пъти от Зоря Луганск в Лига Европа, а във вътрешния шампионат завърши последователно 0:0 срещу Берое като гост и отстъпи на Локо Пд с 1:3 на „Армията“ за първа загуба през сезона в първенството.

От друга страна, воденият от Николай Киров ЦСКА 1948 се възроди под негово ръководство след трудно начало на кампанията и заема 11-а позиция с 11 точки.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Слънчево следобед, привечер се очакват валежи на места
Слънчево следобед, привечер се очакват валежи на места
Андре Токев се извини за пътния инцидент
Андре Токев се извини за пътния инцидент