НОВИНИ

ЦСКА усложни ситуацията си след поражение от Зоря

ЦСКА
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
23:59, 21.10.2021
Чете се за: 02:15 мин.
Спорт
Слушай новината

Отборът на ЦСКА допусна поражение с 0:1 в третия кръг от груповата фаза на Лигата на конференциите. Поражението остави „червените“ на дъното в потока, а това прави продължаването напред в турнира много трудно.

Срещата се игра на Националния стадион „Васил Левски“, като феновете се възползваха от новите правила срещу ковид кризата и влязоха на съоръжението, благодарение на „зеления сертификат“.

Стойчо Младенов: Видяхте скандалните съдийски ситуации

Отборът на ЦСКА изигра силно първо полувреме, но въпреки добрите атаки, така и не успя да вкара топката в съперниковата врата. След почивката гостите започнаха да поглеждат по-често към мрежата, пазена от Густаво Бусато.

Натискът доведе и до попадение. В 65-ата минута украинците поведоха в резултата. Аллаяр Сайадманеш стреля в далечния ъгъл с мощен шут за 1:0.

В края на срещата в рамките само на минута „червените“ имаха претенции за три дузпи. Един път за нарушение в наказателното поле срещу Йоан Баи и два пъти за игра с ръка в пеналта при сериозни разбърквания, но главният рефер не отсъди такива. Съдията нямаше на помощ система за видеоповторение, която да му помогне за по-точни отсъждания.

В даденото от арбитъра продължение 27-годишният Тибо Вион получи директен червен картон за грубо нарушение.

ЦСКА остава на последното място в група „С“ само с една точка от равенството (0:0) с Будьо/Глимт. Зоря Луганск е на 3-ата позиция с 3 точки. Лидер е норвежкият тим, който тази вечер нанесе сериозен удар на Рома след 6:1. Будьо/Глимт вече е със 7 точки, а „римските вълци“ с 6.

В следващия кръг ЦСКА гостува в Украйна.

Снимки: БГНЕС

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Очаква ни слънчев петък
Очаква ни слънчев петък
Уест Хем остава безгрешен в Европа
Уест Хем остава безгрешен в Европа