НОВИНИ

Цвети Пиронкова се прибра в България, D2 я изненадаха с песен

Тереза Ставрева
от Тереза Ставрева
13:54, 11.09.2020 (обновена)
Чете се за: 00:44 мин.
У нас
цвети пиронкова прибра българия изненадаха песен

Цветана Пиронкова се завърна у дома след брилянтното си представяне на Откритото първенство по тенис на Съединените щати. Музикална изненада от групата D2 и много емоции очакваха най-добрата ни тенисистка на Летище София.

Две години след като спрях да играя тенис, живях с мисълта, че няма да играя повече, но съвсем нарочно не съм го обявявала, защото допусках, че рано или късно играта ще започне да ми липсва, както и стана.

Три години по-късно се завръща по-силна от всякога. Демонстрира невероятен хъс за победа, завидна психическа издръжливост и брилянтна форма. Представянето на Цветана Пиронкова бе отбелязано и от редица световни медии, които го определиха като сензационно, особено за спортист, отсъствал толкова дълго от корта.

Вложих адски много на физическата си подготовка, защото това беше най-трудно за връщане. Наистина е добро представяне. Аз самата го оценявам като едно от най-добрите си в кариерата.

Снимки: БГНЕС

Пиронкова обмисля участие на Ролан Гарос. Решението ѝ да се включи в следващия турнир от Големия шлем ще стане ясно до няколко дни, тъй като не е сигурна дали ще успее да се възстанови и подготви. Влизане в основната схема на турнира би повлияло положително на решението ѝ, призна Пиронкова.

Майката на Цвети Пиронкова: Нейното постижение само по себе си е върховно, защото го постига изключително по чист начин

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Тежка катастрофа в Айтос, камион помете 11 автомобила
Тежка катастрофа в Айтос, камион помете 11 автомобила
АТП добави четири турнира в календара за 2020-та
АТП добави четири турнира в календара за 2020-та