НОВИНИ

Даниел Моралес: Трябва да налагаме нашия стил, без добра игра не може да печелим всеки път

даниел моралес налагаме нашия стил без добра игра печелим всеки път
bnt avatar logo
от БНТ
22:09, 24.07.2023
Чете се за: 02:35 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес остана доволен от играта на неговия тим при победата с 2:0 срещу Славия, която донесе и първите три точки в актива на врачани през новата кампания в Първа лига.

Моралес похвали своите футболисти за показаното на терена и най-вече за себераздаването, което са демонстрирали през всичките 90 минути.

"Начинът, по който подходихме беше изключително важен. Затова се получиха добри неща на терена срещу този добър и млад отбор на Славия. Ние трябва да налагаме нашия стил. Днес нещата, които тренирахме през седмицата се получиха. За съжаление, много положения, които създадохме, не ги реализирахме", започна наставникът на врачани.

"Удоволствие е когато тези момчета се раздават докрай и когато излизат от терена, а нашите фенове аплодират. Аз съм казал на момчетата: "Това е шансът, който ние трябва да използваме". Тук имаме футболист, който е играл на високо ниво. Трябва да са гладни постоянно. Радвам се за Мартин Кавдански, Момчил Цветанов, Браян Переа - хора, които са на по-голяма възраст и се раздават докрай. Трябва младите да взимат пример от тях", добави той.

Бившият футболист на Черно море и ЦСКА бе още категоричен, че без добра игра отборът на Ботев Враца не може да се надява на успехи всеки път.

"Животът е такъв, че идва следващият мач и можем да си поправим грешката. Когато друг отбор дойде тук не може да ни взима хляба - какво ще ядат моите деца. Отборът на Ботев Враца трябва да играе футбол и да побеждава. Без добра игра не можем да побеждаваме всеки път", завърши Даниел Моралес.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Хосе Мариа Бакеро: Нямаме достатъчно динамика в първите минути
Хосе Мариа Бакеро: Нямаме достатъчно динамика в първите минути
Полицията в Русе разследва случай с открито тяло на сепариращата инсталация за битови отпадъци
Полицията в Русе разследва случай с открито тяло на сепариращата инсталация за битови отпадъци