НОВИНИ

Добрин Гьонов: Целим победа във всяка една среща

Добрин Гьонов
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
08:38, 10.07.2022
Чете се за: 01:57 мин.
Спорт
Слушай новината

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов заяви, че назначението на Любослав Пенев като старши треньор на клуба означава, че тимът ще се цели в победата във всеки един двубой.

"Червените" спечелиха първия си шампионатен мач за сезона с минималното 1:0 над Левски.

"С оглед на представянето на нашия отбор, мисля, че повече заслужавахме победата. Но мисля, че беше един равностоен мач. Този мач няма как да не е по-емоционален от всички останали, Левски винаги е характеризиран като вечния враг, важна и ценна победа е, но шампионатът тепърва започва", сподели той след срещата.

Добрин Гьонов вярва, че присъствието на Стойчо Младенов и Димитър Бербатов на мачове на ЦСКА 1948 може да доведе до обединение на феновете.

"Целим победа във всяка една среща на отбора. Не е само Любо, цял екип от легенди са тук, които му помагат, за да има този отбор, който днес видяхте да побеждава. Няма начин легенди като Стойчо Младенов и Димитър Бербатов, когато дойдат тук, да не дават допълнителен стимул на публиката, футболистите и треньорите. Доволен съм, видяхте колко много хора имаше днес - армейци, червени. Надявам се това да е начинът и пътят към едно истинско обединение на феновете", допълни той.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Реставрират ценен килим след пожара в Нотр Дам
Реставрират ценен килим след пожара в Нотр Дам
Протести в защита на правото на аборт в САЩ
Протести в защита на правото на аборт в САЩ