НОВИНИ

Две деца и 18-годишен са с опасност за живота след катастрофата край Панчарево, тежко е състоянието на 18-годишно момиче и млада жена

bnt avatar logo
от БНТ
08:23, 07.09.2022 (обновена)
9958
Чете се за: 02:22 мин.
У нас
Слушай новината

Един човек загина, а девет са ранени при тежка катастрофа с три автомобила близо до Панчарево. Инцидентът стана на пътя между София и Самоков. Повечето от пострадалите са млади хора на възраст до 25 години.

Две от момичетата, докарани в болница "Света Анна", са с опасност за живота. 18-годишно момиче е в крайно тежко състояние.

Млада жена, откарана в "Пирогов", също е в тежко състояние.

В болница "Света Анна" са докарани три момичета - на 18, 16 и 14 години с тежки съчетани травми, каза директорът на болницата д-р Славчо Близнаков.

16-годишно момиче е в крайно тежко състояние. Докарано е в кома с тежка черепно-мозъчна травма и други травми и фактури. Оперирана е от коремните хирурзи и в момента е в реанимация.

Друго момиче е също в реанимация с гръдно-коремна травма.

Те са с реална опасност от живота. 18-годишно момиче е в неврохирургията с травми и е в стабилизирано състояние, но е в крайно тежко състояние.

В много тежко състояние е 29-годишна жена в "Пирогов". Тя е с комбинирана полифрактура. 16-годишно момче е с голяма травма на главата. Няма опасност за живота му.

Млада жена е в тежко състояние след катастрофата край Панчарево, в болницата остава и едно дете

18-годишното момче, което е докарано в УМБАЛ "Царица Йоанна - ИСУЛ", е в реанимация. Състоянието му се оценява като изключително тежко - с множество травми е и има непосредствена опасност за живота му.

От СДВР обясниха, че се води досъдебно производство и не могат да кажат кой е причинил катастрофата и дали някой водач е употребил алкохол.

Вижте повече във видеото

Млада жена е в тежко състояние след катастрофата край Панчарево, в болницата остава и едно дете

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube: https://go.bnt.bg/youtube

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Карен Хачанов победи Ник Кириос и е на полуфинал на US Open
Карен Хачанов победи Ник Кириос и е на полуфинал на US Open
Пожари и горещо време в Калифорния
Пожари и горещо време в Калифорния