НОВИНИ

Феликс Оже-Алиасим и Алекс Де Минор влизат в действие на Sofia Open

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:56, 11.11.2020
Чете се за: 00:48 мин.
Тенис
феликс оже алиасим алекс минор влизат действие sofia open

Днешните мачове ще определят останалите четвъртфиналисти в петото издание на турнира Sofia Open.

Програмата на централния корт ще предложи пет много интригуващи двубоя на сингъл, като феновете ще могат да видят в действие някои от най-големите таланти, както и от най-опитните състезатели.

Участието си в зала "Арена Армеец" ще започнат поставените под номер 2 и 3, Феликс Оже-Алиасим и Алекс Де Минор, които по право почиваха в първия кръг.

Кандацеът ще има за съперник Салваторе Карузо, който отстрани в първия си мач нашия Димитър Кузманов. Двубоят ще бъде първи от вечерната сесия, което означава, че ще започне не преди 18 часа.

Във втория двубой за деня пък на корта ще излезе и Алекс Де Минор, който ще има нелека задача срещу квалификанта Аслан Карацев, който в първия си мач в София победи Александър Донски. Този двубой се очаква да започне около 14 часа.

Веднага след края на този двубой и преди на корта да излезе Оже-Алиасим, зрителите ще могат да се насладят на срещата между италианския тинейджър Яник Синер и щастливия губещ Марк-Андреа Хюслер, които преминаха съответно през миналогодишния финалист Мартон Фучович и бившия полуфиналист от София, Николос Басилашвили.

Програмата ще бъде открита в 12 часа с двубоя между Джон Милман и Жил Симон, а последния мач за деня ще противопостави Йонас Форейтек, който отстрани Марин Чилич и опитния Ришар Гаске.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
В първия брой на "Европейци": Островът на мастиката Хиос и неговите диаманти
В първия брой на "Европейци": Островът на мастиката Хиос и неговите диаманти
Официално: Бруно Акрапович е новият треньор на ЦСКА
Официално: Бруно Акрапович е новият треньор на ЦСКА