НОВИНИ

Флик: Трябва да сме отговорни от самото начало

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:34, 23.02.2021
Чете се за: 00:34 мин.
Футбол
флик сме отговорни самото начало

Наставникът на Байерн Мюнхен даде традиционната си пресконференция преди първата среща с Лацио от фазата на 1/8 финалите в Шампионската Лига.

Ханзи Флик заяви още, че участието в мача на Никлас Зюле е под въпрос, но допълни, че от първата минута ще стартира Леон Горецка, който се завърна в игра, след като пребори COVID-19.

"Никлас получи удар в крака. Може да се наложи Йошуа Кимих да играе от дясната страна на защитата. Но имаме още време и ще решаваме в последния момент."

Старши-треньорът уточни, че има ясната идея как ще изглежда неговия тим срещу "орлите" и призова своите футболисти към пълна концентрация от първата минута.

"Знаем много добре какво се случи в последните няколко дни. Искам отборът да е на терена с отговорността за мача от самото му начало. Нямам притеснения, защото знам, че можем да играем футбол", коментира още треньорът.

Имам представа как ще изглеждаме срещу Лацио. Вярвам, че ще го направим, а агресията и активността ни ще бъде видима от първата минута.", допълни Флик.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Челси има да си връща на Атлетико
Челси има да си връща на Атлетико
Лудогорец оставя грешник на пейката за дербито с ЦСКА
Лудогорец оставя грешник на пейката за дербито с ЦСКА