НОВИНИ

Гари Невил: Беше ужасно да видя Кристиано Роналдо по този начин

Борил Гочев
от Борил Гочев
22:24, 12.12.2022
Чете се за: 02:05 мин.
Спорт
гари невил беше ужасно видя кристиано роналдо начин
Слушай новината

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед и съотборник с Кристиано Роналдо при "червените дяволи" Гари Невил разкри, че е било ужасно да види изражението на лицето на португалеца при отпадането на неговата страна от световното първенство в Катар.

"Мореплавателите" загубиха болезнено с 0:1 срещу Мароко в четвъртфиналите на Мондиала, а капитанът Роналдо напусна терена, облян в сълзи, тъй като самият той съзнаваше, че това бе, може би, последният му шанс да стигне до триумф на световно първенство.

"Трябва да спомена Кристиано Роналдо, защото видях емоциите му, когато се прибираше към съблекалните. Беше ужасно трудно да го видя по този начин. Това беше моментът, в който той осъзна, че мечтата му да спечели Световното първенство е приключила. Всички сме преминали през период на отказване от професионалния спорт, но Кристиано е един от най-великите, ако не и най-великият играч за всички времена. Беше ужасно да го гледам такъв. Той имаше няколко тежки месеца", сподели Гари Невил, който в момента работи като анализатор за "Скай Спортс".

Самият Гари Невил пък в своята кариера е участвал на два Мондиала, като през 2006 година в Германия той е част от състава на Англия, който отпада в четвъртфиналите след загуба с дузпи тъкмо от Кристиано Роналдо и Португалия.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Френско семейство с интересно хоби за Коледа (ВИДЕО)
Френско семейство с интересно хоби за Коледа (ВИДЕО)
В София започнаха обработки срещу заледяване заради валежите от сняг
В София започнаха обработки срещу заледяване заради валежите от сняг