НОВИНИ

Гледайте "Говори сега" - новото предаване на БНТ

гледайте говори новото предаване бнт
Снимка: Десислава Кулелиева, БНТ
bnt avatar logo
от БНТ
16:58, 11.09.2021
5147
Чете се за: 02:20 мин.
У нас
Слушай новината

От 17.00 ч. по БНТ1 започва новото предаване "Говори сега" с водещ Мая Костадинова. Предаването е насочено към широката аудитория, към хората, които търсят отговори и искат да бъдат чути.

Специално за първия ефир интервю даде управляващият директор на Международния валутен фонд Кристалина Георгиева. С въпросите си пред нея застана журналистът Даниела Кънева, отразявала няколко десетилетия политическите трусове по света.

Tематични рубрики ще срещат зрителите с големите спортисти от България и света, ще представят паралел между съвременните обществени събития и еквивалентите им от близкото минало и ще показват успелите българи, които променят света.

Всяка събота и неделя от 17.00 ч. до 19.00 ч., водещата и авторите в предаването ще ви срещат с нови и непознати личности, с хората, от чиито действия зависи съдбата на обикновения човек.

КОЯ Е МАЯ КОСТАДИНОВА?

Мая Костадинова дебютира в ефира на БНТ 1 като водещ на новото съботно-неделно предаване "Говори сега". Тя е журналист с близо 20-годишен опит, а половината от този период е била криминален репортер и водещ на първото всекидневно криминално предаване в българския ефир.

Завършва английска гимназия във Велинград и „Международни отношения и проблеми на сигурността“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Минава обучение по телевизионна журналистика в CNN – Атланта, САЩ. Професионалният ѝ път минава през телевизиите PRO.BG, bTV Action, ТV7, Канал 3 и Нова тв.

Мая Костадинова е носител на редица награди за разследваща журналистика – „Вероника Герин“, за ярко явление в телевизионната журналистика – „Българската Европа“. Отличавана е многократно от различни синдикални организации, както и от престижните награди за телевизионна журналистика „Свети Влас“ в категория „Вътрешна политика“.

Харесайте страницата на "Говори сега" във Facebook

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кристалина Георгиева пред БНТ: Виждаме шанс да коригираме траекторията на икономическото развитие
Кристалина Георгиева пред БНТ: Виждаме шанс да коригираме траекторията на икономическото развитие
Близки и приятели се простиха с Марин Бодаков
Близки и приятели се простиха с Марин Бодаков