НОВИНИ

Мая Костадинова: Надявам се в "Говори сега" да говорят хората, които взимат основните решения в държавата

bnt avatar logo
от БНТ
19:34, 07.09.2021
Чете се за: 01:32 мин.
У нас
Слушай новината

Тази събота - 11 септември, в ефира на обществената телевизия стартира новият съботно-неделен блок "Говори сега" с водещ Мая Костадинова.

Той ще се излъчва всяка събота и неделя от 17.00 до 19.00 ч.

"Говори сега" се надявам да говорят тези, които имат какво да ни кажат. И това да са хората, които взимат основните решения в държавата. Тези, които гласуват, а не толкова политиците. Искам да благодаря на Мариела Драголова, която ме покани да направим заедно това, което липсваше до момента в програмата на БНТ, а именно - съботно-неделен следобеден блок, разясни в "Още от деня" Мая Костадинова.

В блока ще има и поддържащи водещи - със свои рубрики ще се изявяват бившата ни шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева, Дими Стоянович, Николай Василев, Детелина Калфова.

"Всички ние сме по-честни, отколкото когато заставаме пред камера. Така че политиците извън ефир са много честни, но когато седнат пред екрана, се притесняват да кажат цялата истина, по-избирателно я представят. Но нашата работа е да успеем да ги накараме да кажат цялата истина", сподели още Мая Костадинова.

Гледайте повече от "Още от деня"

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ясен Петров: Срещу Грузия трябва да покажем, че израстваме
Ясен Петров: Срещу Грузия трябва да покажем, че израстваме
Ахмед Доган е извикан на изслушване в комисията "Росенец"
Ахмед Доган е извикан на изслушване в комисията "Росенец"