НОВИНИ

Григор Димитров е с Лолита в Хасково за рождения си ден (ВИДЕО)

bnt avatar logo
от БНТ
14:58, 15.05.2021 (обновена)
Чете се за: 02:02 мин.
Още
Слушай новината

Най-добрият български тенисист Григор Димитров посети за кратко родно Хасково, придружен от приятелката си Лолита Османова.

На кортове в родния си град той направи тренировка и зарадва любители на тениса. Тренировката наблюдаваха майка му Мария и Лолита.

Вчера Григор посети Боянската църква, стана ясно от негови постове в социалните мрежи. Утре Григор Димитров има рожден ден. Спортистът става на 30 години и е предпочел да посрещне годишнината с най-близките си хора.

"Имам наистина доста особени и специални чувства и не исках никъде другаде да си празнувам рождения ден, освен тук. Гледам да се насладя на момента, да видя родителите си, да покажа на приятелката си и на агента ми, които са тук с мен откъде съм, гордея се с това нещо", заяви Григор Димитров.

За 30-годишнината си той си пожела здраве.

"Още не съм се ваксинирал, най-неприятното нещо е да играеш без публика. Вече почти нямам антитела, тъй като изкарах вируса преди година", каза още Григор Димитров.

"Беше невероятен ден, харесва ми всичко, щастлива съм да бъда тук, защото това място е важно за Григор", сподели пред медиите Лолита Османова.

Въпреки незадоволителните резултати на турнирите в Испания и Италия, българският тенисист е фокусиран върху мачовете в Женева и на "Ролан Гарос".

Димитров разкри какво ястие иска да му приготви майка му за рождения ден.

Как смята да отпразнува Григор Димитров рождения си ден вижте във видеото.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Фаворитите на "Евровизия 2021"
Фаворитите на "Евровизия 2021"
Заев: ЕС трябва да спази думата си и да изпълни обещаното
Заев: ЕС трябва да спази думата си и да изпълни обещаното