НОВИНИ

Хари и Меган ще правят документални филми и програми за деца

хари меган правят документални филми програми деца
Снимка: Архив/БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БГНЕС
14:47, 03.09.2020
Чете се за: 00:40 мин.
Още

Меган Маркъл и принц Хари могат да спечелят до 97 млн. долара от мегасделка с Netflix, казват експерти, цитирани от в. „Сън”. Херцогът и херцогинята на Съсекс, които никога не са продуцирали телевизионно предаване, ще правят документални филми, филми, сценарии и програми за деца.

Двойката, която напусна кралските задължения през март, заяви, че иска тяхната „въздействаща“ продукция да „отключи действия“ и „да даде надежда“.

Преди да подпишат с Netflix, Хари и Меган са провели разговори с Disney и Apple, съобщава „Ню Йорк таймс”. Двама участници в дискусиите, заявиха, че представители на двойката искат да осигурят сделка на стойност около 99 млн. долара, допълва „Таймс”.

PR гуруто Джонатан Шалит казва, че Хари и Меган ще спечелят между 49 и 99 млн. долара. Пред „Сън” той нарече сделката им „зашеметяваща”. „Меган и Хари ще наемат специалисти, които да свършат работата”, но с имената им, прикрепени към Netflix, върху тях ще завали злато".

Меган и Хари са основали продуцентска компания. Сделката ще им позволи да произвеждат съдържание за 193 млн. абонати на Netflix.

Двойката може да се появи пред камерата в документални филми, но Меган не планира да се върне към актьорството, казал пред „Ню Йорк таймс” запознат с плановете на семейството.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мартин Стоев определи избраниците си за Евроволей 2020 в Италия
Мартин Стоев определи избраниците си за Евроволей 2020 в Италия
През 2021 г. американският дълг ще е по-голям от БВП
През 2021 г. американският дълг ще е по-голям от БВП