НОВИНИ

Хосе Луис Ачиари: Търпението бе много важно

Искам да поздравя всички за победата, сподели старши треньорът на Берое

берое славия
Снимка: start-photo.bg
bnt avatar logo
от БНТ
22:40, 27.09.2024
Чете се за: 02:12 мин.
Спорт
Слушай новината

Берое изплува след четири поредни грешни стъпки в Първа лига. Старозагорци матираха Славия с 1:0 на стадион „Берое“. Старши треньорът Хосе Луис Ачиари остана доволен от факта, че „зелените“постигнаха победата пред собствената им публика.

"Искам да поздравя всички за победата, която подарихме на нашата публика. Досега печелехме само като гост, но съм много доволен, че феновете ни сега могат да се насладят на тази победа. Мачът бе много равностоен, защото и двата отбора бяха в лоша форма. Знаехме, че ще има малко ситуации за гол. Второто полувреме имахме една отлична възможност да реализираме, но Славия - също. Но видяхте, че накрая на редовното време ние успяхме да стигнем до победата“, сподели наставникът.

"Славия е добър отбор, но и те като нас имат проблеми. Затова и тези три точки бяха толкова важни за нас. Искам да поздравя моите играчи с победата и да ѝ се насладят с феновете. За нас търпението бе много важно, но по-важното бе, че създавахме положения за Годой. Имахме малшанс, че той не игра два мача. Надявам се да имаме Леандро по-често в състава, защото той дава много на отбора. Неговите четири гола през сезона ни дадоха много точки, така че той е важен за нас. Но ние работим във всяка тренировка и другите играчи да вкарват също. Футболистите се раздават максимум на терена и това много ме радва. Аз съм доволен от победата, но сега трябва да се възстановим. Имаме още един мач преди паузата за националните отбори срещу силен тим като Арда в Кърджали", завърши Ачиари.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Двама са загинали и десетки са ранени след днешната израелска атака в Бейрут
Двама са загинали и десетки са ранени след днешната израелска атака в Бейрут