НОВИНИ

Ицо Хазарта става евродепутат: Уроците, научавани от нормалните хора на улицата, са безценни

наказаха забележка ицо хазарта скандалното селфи
bnt avatar logo
от БНТ
09:40, 12.06.2024
Чете се за: 02:02 мин.
Политика
Слушай новината

С ваше позволение - няколко изречения преди благодарностите. При първите ми срещи с децата в домовете преди две години и половина говорех малко повечко, отколкото бе нужно. После се усетих и започнах повече да ги слушам, отколкото да им говоря. Това се оказа безценно училище за мен. Чуваш ги, разбираш проблемите им и се стараеш да дадеш всичко от себе си, за да помогнеш. Така Ицо Хазарта се обърна към своите избиратели във Фейсбук профила си.

"Същото правя последната година с всички останали хора, същото правех и в кампанията. Обикалям както София, така и цяла България, и си говоря с хората, но повече ги слушам. Това е основната причина за моя резултат в неделя. Звучи толкова просто, а е така непостижимо за мнозинството от българските политици. Уроците, научавани от нормалните хора на улицата са безценни. А когато тези хора видят, че се стараеш и въпреки всичките си несъвършенства успяваш да свършиш нещо макар и малко в тяхна полза - започват да ти вярват. Мисля, че пътят е това", заяви още той и добави:

"Изказвам своята огромна благодарност към всички онези повече от 27 000 български граждани, които в неделя ме подкрепиха с преференция и ме избраха за техен представител в европейския парламент - благодаря ви от сърце! Не се съмнявам, че ще ми бъде трудно в началото, но знам и вярвам, че когато дойде краят на този мандат вие ще бъдете удовлетворени от избора, който сте направили.

Благодаря на всички, които ми помогнаха - трудно ще ми е да ви изброя. Благодаря ви, че вярвате в мен!

Благодаря, България!".

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Френски полицаи тренират реакция при терористично нападение на Олимпиадата
Френски полицаи тренират реакция при терористично нападение на Олимпиадата
Скок на цените на имотите в Сандански
Скок на цените на имотите в Сандански