Абонирай ме за най-важните новини?
ДА НЕ
НОВИНИ
Абонирай ме за най-важните новини?
ДА НЕ

Илина Бисерова e новото лице на "Бизнес.БГ"

Гледайте предаването "Бизнес.БГ"  с Илина Бисерова, още тази сряда от 21:00 часа по БНТ1

от БНТ
16:27, 19.04.2020
Чете се за: 00:46 мин.
Бизнес

Илина е позната на зрителите от "По света и у нас“, където е водеща през последните три години. Тя е журналист от 14 години и последните десет са в БНТ, като репортер и водещ. Нейни теми са социалните, икономическите и финансовите.

Илина Бисерова има предишен опит във в-к "Труд“ и в Дарик радио - Варна, където е родена. Първите си стъпки прави в социална тематика, а малко по-късно започва да чете и да отразява икономически и финансови теми.

"В БНТ имах възможността да подготвям две рубрики - едната беше посветена на онези икономически новини, които остават извън новините. Стремях се да представям един по-задълбочен ъгъл върху темите, защото в новините не винаги остава време за такъв поглед. А втората рубрика бе с по-социална насоченост - "Твоите права“ в защита на правата на хора, ощетени след фалит на техните работодатели“, казва за себе си Илина.

Тя е новото лице на "Бизнес.БГ", предаването, което търси по-задълбочена и аналитична гледна точка към случващото се в икономическия живот в България и по света. Изключително сериозно е застъпен образователният елемент с разясняване на основни събития и термини, така че да бъдат разбрани и от неспециалист. "Бизнес.БГ" представя интересни и поучителни истории от света на предприемачеството и стопанското управление. В предаването ще търсим отговори какво се случва с парите ни, как да инвестираме, как да управляваме кредитите и спестяванията си и как се постига финансова стабилност.

Гледайте "Бизнес.БГ“ всяка сряда от 21 часа по БНТ1.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
В полунощ започва пробното преброяване на населението
В полунощ започва пробното преброяване на населението
Урсула фон дер Лайен поздрави българите за Великден
Урсула фон дер Лайен поздрави българите за Великден