НОВИНИ

ИТН подкрепя Антикорупционния закон и има предложения за програмата за управление

каримански итн откажем мандат връчен
Снимка:
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БНР
16:54, 19.07.2022
Чете се за: 01:30 мин.
У нас
Слушай новината

"Има такъв народ" подкрепя Антикорупционния закон и има предложения за програмата за управление. Това заяви депутатът от формацията Любомир Каримарски преди заседанието на Финансовата комисия.

"Това, което видяхме и което ни беше предоставено, се припокрива и с коалиционното споразумение, и с това, което и ние отстояваме. Не мисля, че има кой знае какви различия. По-скоро неща, които в детайли трябва да уточним.", поясни той.

БСП ще проведе консултации с "Има такъв народ" утре

По-рано началникът на кабинета на премиера Лена Бориславова заяви, че ключово за участието на "Продължаваме промяната" в правителство с мандата на БСП е приемането на проекта за Антикорупционен закон и изборът за председател на КПКОНПИ.

Според депутата от ГЕРБ Александър Иванов, политическите сили няма да намерят разумен подход за съставяне на правителство.

"Този парламент е изчерпан. Няма разбирателство между политическите партии, а виждаме, че червените линии продължават да си ги чертаят вътре в старата коалиция. И най-абсурдното за мен е поставянето на определени лица като гаранция за изпълнение на някаква програма или формиране на коалиционно правителство.", посочи той.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Баскетболният шампион на България остана без треньор
Баскетболният шампион на България остана без треньор
БФС санкционира Пирин след равенството с ЦСКА 1948
БФС санкционира Пирин след равенството с ЦСКА 1948