НОВИНИ

ИТН се срещнаха със симпатизанти в Пловдив

bnt avatar logo
от БНТ
20:22, 15.04.2022 (обновена)
Чете се за: 01:45 мин.
У нас
Слушай новината

Докато в Пловдив се провеждаше учредителното събрание на ПП "Продължаваме промяната", по същото време, пак в града под тепетата, от "Има такъв народ" се срещнаха със симпатизанти.

Лидерът Слави Трифонов не присъства на събитието. Тошко Йорданов, Виктория Василева, Ива Митева и други депутати от партията изслушаха предложенията на гражданите по отношение провеждането на референдуми, отговориха и на въпроси за финансовото състояние на страната.

Според Любомир Каримански ни очакват няколко тежки години, ако в бюджетите продължават да се стимулират проинфлационните мерки, вместо да се затегне финансовата дисциплина.

Съвпадението на деня и часа на тази среща с учредяването на партията на "Продължаваме промяната" от ИТН коментираха така:

"Изобщо нямахме представа, че точно днес и точно в Пловдив се учредява партията на ПП. Изникна съвсем спонтанно идеята да започнем един кръг от срещи с наши симпатизанти и хора в страната. Решихме да започнем от Пловдив като все пак емблематично място. И буквално след няколко часа разбрахме, че в същия ден се учредява и партия на "Продължаваме промяната", също в Пловдив. Съжаляваме, че така съвпадат, но не е провокация от наша страна", заяви Виктория Василева от ИТН.

"Те се учредяват в Панаира. Това е риторичен отговор към вас. Замислете се - защо там? Символика търся", бе лаконичен Станислав Балабанов.

Репортер: Мариела Хубинова

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Полша и Словения ще домакинстват Световното първенство по волейбол
Полша и Словения ще домакинстват Световното първенство по волейбол
Стелиан Страхилов също записа успех на Европейското първенство по бокс
Стелиан Страхилов също записа успех на Европейското първенство по бокс