НОВИНИ

Иван Колев: Изпуснахме ЦСКА, но и на точката сме доволни

иван колев изпуснахме цска точката сме доволни
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
19:00, 13.02.2022
Чете се за: 01:30 мин.
Спорт
Слушай новината

Наставникът на Локомотив (София) Иван Колев изрази съжаление, че тимът му не е успял да победи ЦСКА в отложения двубой от 4-ия кръг на футболното ни първенство.

На стадион "Васил Левски" в столицата двата тима завършиха наравно 1:1, като по-чистите положения бяха на сметката на "червено-черните".

"От една страна съм много доволен, защото футболистите направиха едно страхотно представяне и изпълниха перфектно задачите, които има бяхме поставили. От друга страна има леко съжаление, защото изпуснахме 3 или 4 чисти положения за гол през второто полувреме, които можеха да ни донесат победата. Благодарни сме и за точката, защото е взета срещу един от най-добрите отбори в България", заяви Колев.

"Радвам се, че създадохме толкова много голови опасности, защото те са плод на отлично свършена работа в двете фази на играта. За съжаление завършващите удари бяха неточни. Направихме си изводите от представянето ни през есента, сега работим върху подобряването ни в атака", завърши треньорът на столичните "железничари".

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Йомов: Трябва да си избистрим главите и да продължим да работим
Йомов: Трябва да си избистрим главите и да продължим да работим
Стойчо Младенов: Гриша Ганчев цели да направи стадион и шампионски отбор
Стойчо Младенов: Гриша Ганчев цели да направи стадион и шампионски отбор