НОВИНИ

Иван Колев: Влязохме с прекалено голям респект към ЦСКА

Старши треньорът на Локомотив София сподели още, че "не може да проумее постъпката на такъв футболист от такъв ранг", след бурната реакция на Симеон Славчев, когато е бил сменен.

Иван Колев
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
22:31, 16.09.2024
Чете се за: 02:00 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Локомотив София Иван Колев призна, че тимът му е излязъл с прекалено голямо уважение към ЦСКА при поражението с 0:3 в двубой от Първа лига.

"Да, влязохме с прекалено голям респект и това трябва да ни е урок, защото си говорихме доста днес. Срещу нас ще излезе един съвсем друг ЦСКА. Те ни победиха с повече мощ и с добра индивидуална класа, която ние им позволихме да разгърнат, особено в първите 20 минути от мача. След това се опитахме да възстановим игровото равенство. До голяма степен се получи, но за съжаление в завършващата фаза не успяхме да постигнем това, което искахме", коментира Колев.

"Смятам, че и през първото полувреме имахме две-три много добри атаки, които при малко повече прецизност и ако ги бяхме реализирали, се връщахме в мача. Мисля, че имаше прекалено голям респект, за което може би и аз трябва да помисля за това нещо, защото не трябва да оставям футболистите ни да изглеждат по този начин в мача", каза още наставникът на Локомотив.

Колев коментира и реакциите на Симеон Славчев и Стефан Ламбезе, след като са били сменени.

"Ламбезе сам поиска да бъде заменен и сега ми каза, че просто е много разочарован от това, че усеща болка в крака. Той поиска смяната, иначе нямах никакво намерение да го сменям. За Симеон Славчев не ми се коментира. Даже не мога и да проумея постъпката на такъв футболист от такъв ранг да направи такова нещо.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Русия е поръчител на нарушения на човешките права и на изтезания, сочи доклад на ООН
Русия е поръчител на нарушения на човешките права и на изтезания, сочи доклад на ООН