НОВИНИ

Ивелин Попов: Засега не мисля за завръщане в националния отбор

Борил Гочев
от Борил Гочев
21:52, 08.11.2021
Чете се за: 02:07 мин.
Спорт
ивелин попов засега мисля завръщане националния отбор
Слушай новината

Бившият капитан на националния отбор по футбол Ивелин Попов коментира, че на този етап пред него не стои на дневен ред темата за завръщане в представителния ни тим.

В интервю за БНТ футболистът на Сочи сподели, че причината за това е липсата на достатъчно комуникация между него и треньорския щаб, воден от Ясен Петров.

"Само един път са ми звънели, повече разговори не сме провеждали. Когато има интерес и от двете страни, нещата могат да се случат, но засега са в застой", каза Попов.

34-годишният играч заяви мнението си, че гръбнакът на националния отбор не бива да бъде изграден единствено от млади футболисти.

"Не става само с млади футболисти. Когато аз, Николай Михайлов, Бодуров, Занев играхме в по-различно време, футболът беше по-различен тогава. Онова вълче време успя тогава да ни кали", коментира Ивелин, който записа общо 90 мача с националната фланелка.

На въпрос дали обмисля да се завърне у нас на клубно ниво Попов заяви: "Има варианти, но на този етап самият аз не мога да кажа дали мисля за завръщане или не".

Накрая трикратният носител на наградата за "Футболист №1 на България" говори и за това как се чувства в момента в клубния си тим Сочи.

"В последните няколко мача бях на скамейката, онзи ден влязох за 2 минути срещу ЦСКА (Москва), но това са вижданията на треньора, а аз съм професионалист. Най-важното е, че съм здрав. Нямам никакви оплаквания от коляното след операцията", завърши Ивелин Попов.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Съществено захлаждане и валежи утре
Съществено захлаждане и валежи утре
С месеци ще се забави събарянето на строежа "13 века България"
С месеци ще се забави събарянето на строежа "13 века България"