НОВИНИ

Капитанът Божиков: От две статични положения ни вкараха два гола

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:10, 09.10.2020
Чете се за: 00:39 мин.
Футбол

Васил Божиков, който изведе с капитанската лента, отбора на България в полуфиналния плейоф за класиране на Евро 2021 срещу Унгария, видимо беше разочарован след поражението с 1:3 от "маджарите" у дома.

Футболистът на Слован Братислава обяви, че настроението в отбора е било приповдигнато преди началото на мача и всички са таили надежди за благополучно развитие на мача:

""Говорихме доста дълго за този мач. Какво да е настроението? Не е добро. Бяхме позитивни, имахме надеждата, че нещата ще се получат. Но за съжаление загубихме. Смятам, че имахме и нашите добри моменти, но футболът е игра на грешки. Ние направихме няколко такива и те се възползваха. От две статични положения ни вкараха 2 гола. Ние също създадохме добри атаки, техният вратар направи и невъзможното да ги спаси и браво на тях."

Запитан какви промени трябва да се направят в отбора, Божиков отговори така:

"Какво трябва да се промени, за да тръгне отбора напред? Всеки да търси грешките в себе си и да продължаваме да работим. Ако искаме да се развиваме, трябват повече работа и по-малко приказки. Трябва да се изгражда отбора, да играем като колектив. Бих дал съвет на младите да дават максимума и да работим заедно в името на отбора".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Антъни Джошуа-Кубрат Пулев ще се играе пред празни трибуни
Антъни Джошуа-Кубрат Пулев ще се играе пред празни трибуни
Габрово спечели наградата на ЕК „Европейски зелен лист 2021"
Габрово спечели наградата на ЕК „Европейски зелен лист 2021"