НОВИНИ

Капитанът на Лудогорец Бърнард Текпетей: Извиняваме се на феновете

"Много съжалявам, като капитан и като част от отбора, аз също трябва да поема отговорността", заяви Текпетей след загубата с 1:7 от Нордселанд (Дания) в турнира Лига на Конференциите.

Ивайл Петев Бърнард Текпетей
Снимка: БТА
bnt avatar logo
от БНТ
08:02, 06.10.2023
Чете се за: 03:12 мин.
Спорт
Слушай новината

Ганайският капитан на Лудогорец (Разград) Бърнард Текпетей заяви, че всички в съблекалнята на шампионите се чувстват много засрамени от поражението с 1:7 от Нордселанд (Дания) в турнира Лига на Конференциите. Той добави, че въпреки поражението, това не е краят на надеждите на отбора и те ще се борят в оставащите четири мача. На първо място обаче трябва да спечелят следващата среща в българското първенство.

Лудогорец преживя историчеки кошмар в Дания и инкасира най-тежката си загуба в Европа

"Чувстваме се много засрамени от начина, по който играхме. Много засрамени от факта, че допуснахме толкова и такива лесни голове. Това е нещото, което мога да кажа след този мач. Извиняваме се на феновете и на всички, защото това не е Лудогорец. Направихме много грешки и ще се опитаме да се поправим в бъдеще. Много съжалявам като капитан и като част от отбора, аз също трябва да поема отговорността", заяви Текпетей.

"Със сигурност не играхме на нашето ниво. Да, знаем, че това им е стила – да ни пресират. Ние им позволихме да вкарат изключително лесни голове. Не сме ги подценили, но ни вкарваха като на тренировка. Но това е футболът и трябва да го приемем. Когато загубим, трябва да си вдигнем главата и това не е краят. Това е турнир и ние сме в този турнир все още. Трябва да се борим във всички мачове до края", обясни още капитанът на "орлите".

В неделя разградчани посрещат на свой терен Пирин – скромен отбор, който обаче в последните години си тръгва в добро настроение от Хювефарма Арена.

"Ще ни бъде много трудно да вдигнем главите. Защото ни предстои тежък период, повярвайте ми. Но трябва, да се фокусираме. Имаме мач в неделя, който ще се опитаме да спечелим и така ще се вдигнем. Като истински професионални играчи. Надявам се да извлечем някакъв позитивен момент от тази ситуации, но се чувстваме много зле. Да, днес това не беше Лудогорец. Хората не са свикнали да виждат отбора по този начин. Но ще покажем на феновете, че ще се върнем и ще бъдем силен отбор отново и ще гоним нивото, което имахме. Просто сме засрамени, това е", завърши Текпетей.

Ивайло Петев след историческия погром: Срам и безотговорност, аз съм първия виновник за това

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Зачестяват случаите на телефонни измами във Велико Търново
Зачестяват случаите на телефонни измами във Велико Търново
РИОСВ-Русе подаде сигнал в прокуратурата заради неприятни миризми
РИОСВ-Русе подаде сигнал в прокуратурата заради неприятни миризми