НОВИНИ

Карло Анчелоти: Реал (Мадрид) винаги ми е бил на сърце

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:38, 02.06.2021
Чете се за: 01:50 мин.
Спорт
карло анчелоти реал мадрид винаги бил сърце
Слушай новината

Карло Анчелоти официално се завърна начело на Реал (Мадрид), но въпреки това италианския специалист не пропусна да се сбогува подобаващо с отбора на Евертън, който доскоро ръководеше.

Анчелоти използва своя Туитър акаунт, за да благодари на феновете на "карамелите" за подкрепата, но допълни, че е решил да поеме ново предизвикателство в отбор, който винаги му е бил на сърце.

"Бих искал да благодаря на Евертън, играчите ми и привържениците за това, че ми дадоха възможността да водя този фантастичен и исторически клуб. Реших да напусна, тъй като поемам ново предизвикателство с отбор, който винаги е бил в сърцето ми - Реал Мадрид. Взимам със себе си всички невероятни моменти, които преживяхме заедно, и желая на клуба и на феновете всичко най-добро", написа Карлето.

Анчелоти говори и пред клубния сайт на Евертън, като пожела успехи на тима в бъдеще и още веднъж благодари на привържениците за огромната подкрепа.

"Бих искал да благодаря на борда на директорите, на играчите и на всички евертънци за огромната подкрепа, която всички те ми дадоха по време на периода ми в клуба. Имам пълно уважение към всички, свързани с Евертън, и се надявам да постигнат вълнуващите възможности, които имат пред себе си. Въпреки че се наслаждавах на това да бъда в Евертън, пред мен се откри неочаквана възможност, за която мисля, че е правилният избор за мен и за семейството ми в момента".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ел Ей Лейкърс на ръба на отпадането след загуба от Финикс
Ел Ей Лейкърс на ръба на отпадането след загуба от Финикс
Мощно торнадо взе жертва и рани 16 души в Китай
Мощно торнадо взе жертва и рани 16 души в Китай