НОВИНИ

Карлос Насар пред БНТ: Минах по трънлив път, с доста смелост и емоции

Олимпийският шампион от Париж 2024 по вдигане на тежести Карлос Насар е готов за нови успехи и вече гледа към шампионата на планетата в Бахрейн в края на годината.

Карлос Насар
Снимка:
bnt avatar logo
от БНТ
18:52, 30.08.2024
Чете се за: 01:35 мин.
Спорт
Слушай новината

Олимпийският шампион от Париж 2024 по вдигане на тежести Карлос Насар е готов за нови успехи и вече гледа към шампионата на планетата в Бахрейн в края на годината. Световният рекордьор даде специално интервю за предаването „Арена спорт“.

„Следващата ми категория най-вероятно ще бъде до 94 кг. Ще трябва да се качат малко килограми, които мисля, че няма да е проблем. Ще трябва да ги обработя тези килограми и да си възвърна бързината и мобилността. Като ги качиш ставаш малко по-голям и едър, като цяло работа си трябва за тези неща. Мисля, че ще мога да се справя, макар и за малкото време, което имам до Бахрейн. Очаквам и от горната категория 102 кг. да слязат също в тази категория и с моята категория 89 кг. да се съберат двете категории. Дори и да не е на това състезание, тази категория ще стане по-силна“, коментира Насар пред БНТ.

„Минах трънлив път. Минах го с доста смелост, имаше много емоции. Самият път беше много труден, не толкова самото състезание. След този път, който изминах, състезанието ми се стори песен“, добави Насар.

Цялото интервю с Насар очаквайте в неделя в предаването „Арена спорт“ по БНТ 1.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
По нашенски: С материали от незаконна кариера ремонтират общински път
По нашенски: С материали от незаконна кариера ремонтират общински път