НОВИНИ

Килиан Мбапе отказал да поднови договора си с ПСЖ - задава ли се нова трансферна сага?

Борил Гочев
от Борил Гочев
08:46, 13.06.2023
Чете се за: 03:17 мин.
Спорт
килиан мбапе отказал поднови договора псж задава нова трансферна сага

Френската звезда на ПСЖ Килиан Мбапе е уведомил ръководството на клуба, че не желае да използва опцията си да поднови своя договор с още една година, когато настоящото споразумения изтича през юни 2024-а година, съобщи френското издание L'Equipe.

Малко по-късно тази новина бе потвърдена и от авторитетния журналист Фабрицио Романо, а всичко това означава, че, може би, се заформя нова трансферна сага около 24-годишния футболист.

Припомняме ви, че през миналото лято френският талант бе на практика считан за ново попълнение на Реал Мадрид, но в последния момент ситуацията се промени и той реши да остане в ПСЖ.

Само година по-късно обаче изглежда Килиан Мбапе отново отново изглежда много близо до изхода на "Парк Де Пренс", което поставя клуба в много незавидно положение. Причината е, че ако парижани решат да задържат играча и през следващата кампания, те рискуват той да си тръгне като свободен агент през ляото на 2024-а година.

Подобен развой със сигурност не би се харесал на ръководството на отбора, тъй като през 2017-а то плати внушителните 180 милиона евро, за да го купи от Монако.

Разбира се, съществува вариант ПСЖ и Килиан Мбапе да се разберат за нов договор, който отново да сложи край на трансферните спекулации, но засега това изглежда като по-малко възможния вариант.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Спряно е движението на влаковете между Ихтиман и Костенец
Спряно е движението на влаковете между Ихтиман и Костенец
Джони Деп, Алис Купър и Джо Пери взривиха българската публика (Снимки)
Джони Деп, Алис Купър и Джо Пери взривиха българската публика (Снимки)