НОВИНИ

Кирил Десподов пред БНТ: Напоследък ситуацията около националния отбор на България е много негативна

bnt avatar logo
от БНТ
18:30, 28.11.2023
Чете се за: 02:05 мин.
Спорт
Слушай новината

Капитанът на българския национален отбор по футбол Кирил Десподов даде интервю пред БНТ, в което анализира представянето на "лъвовете" през календарната 2023-а година и изрази мнение, че напоследък хората у нас не приемат на сериозно представителния ни тим.

Футболист №1 на България бе още категоричен, че "трикольорите" ни трябва бързо да забравят случилото се през тази година.

"Ако гледаме резултатите, които постигнахме през тази година, те наистина не са добри. Последни сме в групата със само 4 точки", заяви Десподов.

Състезателят на гръцкия ПАОК коментира още, че мачовете на България са се превърнали в повод на привържениците да осмиват състезателите.

"Започва да става навик на хората да не приемат на сериозно на националния отбор. Използват го, за да се присмиват на футболистите, да се шегуват, че не сме успели да победим Литва. Това не е добре за нас, защото ние някога няма да кажем, че е нормално да не победим Литва. Напоследък ситуацията около националния отбор в България е много негативна. Тези мачове, които изиграхме срещу Сърбия и Унгария ни дават една позитивна посока", завърши Кирил Десподов.

Какво още разказа родният футболист за трансфера си в ПАОК, за живота в Солун, както и прогнозата му за шампион на България, гледайте цялото интервю с Кирил Десподов тази неделя от 12:30 часа в предаването "Арена спорт" по БНТ 1!

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Славов: Ако няма съгласие за промените в Конституцията, ще има отражение върху стабилността на правителството
Славов: Ако няма съгласие за промените в Конституцията, ще има отражение върху стабилността на правителството
Везенков посъветвал бивш съотборник в Сакраменто да премине в Олимпиакос
Везенков посъветвал бивш съотборник в Сакраменто да премине в Олимпиакос