НОВИНИ

Кирил Десподов: Трябва да си вярваме повече

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:06, 03.11.2021
Чете се за: 01:52 мин.
Спорт
кирил десподов вярваме повече
Слушай новината

Звездата на Лудогорец Кирил Десподов сподели, че тимът заминава в добро настроение за Брага, където утре вечер ще търси трите точки срещу португалския състав в мач от групите на Лига Европа.

Българският национал призна, че "арсеналистите" са труден, но не и непреодолим противник и допълни, че разградчани разполагат с нужната класа, за да се справят с тях, както впрочем заяви и техният наставник Станислав Генчев.

"Заминаваме в добро настроение. Позитивно сме настроени да отидем в Брага и да вземем трите точки. Брага е един доста дисциплинирам в защита, умее бързо да прелива в нападение. Доста силен отбор според мен, но е преодолим. Преди три месеца можеше да преодолеем всеки. Отстранихме Олимпиакос, имаме нужната класа. Въпросът е да си вярваме повече", коментира футболистът на "зелените".

Въпреки липсата на победи в груповата фаза до този момент, Десподов увери, че в отбора все още вярват, че преодоляването на групата е постижима цел.

"Не мога да кажа какво се промени за тези три месеца. Нямаме добри резултати в Лига Европа, но не мисля, че нещо грандиозно се е променило и е станало нещо, което да го определим като трагедия. Хубавото във футбола е, че можеш да си поправиш грешките. Имаме шанс на теория и до последно вярваме, че ще успеем да излезем от групата", сподели футболист №1 на България за 2018 година.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Григор Димитров излиза за място на 1/8-финалите в Париж днес по обяд
Григор Димитров излиза за място на 1/8-финалите в Париж днес по обяд
Пожар в жилищна сграда в Благоевград
Пожар в жилищна сграда в Благоевград