НОВИНИ

Костадин Костадинов: Коалицията е продукт на външен натиск

bnt avatar logo
от БНТ
08:51, 11.12.2021
10141
Чете се за: 01:35 мин.
У нас
Слушай новината

Коалицията е продукт на външен натиск. Това заяви в "Денят започва с Георги Любенов" лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов по повод подписаното споразумение между "Продължаваме промяната", БСП, ИТН и ДБ. По думите на Костадинов в нея влизат антагонистични една срещу други партии.

Даде за пример отличаващите се като идеологии БСП и "Демократична България". Според Костадинов се вижда крайно нежелание за коалицията именно у тях.

"Това е едно управление, което е назначено от американския посланик с идеята, че тук най-накрая трябва да се сложи край на тази политическа безизходица", заяви Костадин Костадинов.

Той изрази надежда преди всичко да се постави интересът на българските граждани. В момента, в който управляващите забравят кой ги е изпратил в управлението, започва тяхното пропадане.

Не отричаме коронавируса, привърженици сме на ваксините, но това, което ни предлагат като ваксина, това не е ваксина, това е нещо в експериментален период. Не може да се каже, че зеленият сертификат дава свобода, при положение, че той налага ограничение да се ходи на работа.

Цялото интервю вижте във видеото.

Гледайте повече теми от "Денят започва с Георги Любенов"

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Берое се справи с Шумен в Стара Загора
Берое се справи с Шумен в Стара Загора
Външните министри от Г-7 се събират в Ливърпул
Външните министри от Г-7 се събират в Ливърпул