НОВИНИ

Костадин Костадинов: Настоящият парламент не може да излъчи правителство

bnt avatar logo
от БНТ
09:50, 31.08.2021
Чете се за: 01:25 мин.
У нас
Слушай новината

"Очевидно е, че към настоящия момент този парламент, в този си състав, не може да излъчи правителство", заяви Костадин Костадинов, председател на ПП "Възраждане" в "Денят започва". Според него най-добре е да се отива към нови избори, както и ще стане, тъй като определено и третият мандат няма да получи подкрепа.

По думите му "много важна в навечерието на тези очертаващи се извънредни избори е заявената вече позиция от страна на кабинета да се въведат нови изключително тежки ограничителни мерки, с които на практика ще се въведе едно разделение на обществото на две - на ваксинирани и на неваксинирани, което представлява тежка форма на дискриминация".

От ПП "Възраждане" на 11 септември организират национален протест, започват и серия от протести, за да не допуснат подобна дискриминация и подобни ограничения.

"Дискриминацията е това, че се налага разделение на ваксинирани и неваксинирани, като ваксинираните ще се ползват с определени, пак непълни права. А неваксинираните няма да се ползват с никакви права", допълни Костадин Костадинов.

Какво още каза председателят на ПП "Възраждане" вижте във видеото.

Гледайте повече теми от "Денят започва"

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ленти със слънчогледи помагат на хора с аутизъм
Ленти със слънчогледи помагат на хора с аутизъм
Григор Димитров научи следващия си съперник на US Open
Григор Димитров научи следващия си съперник на US Open