НОВИНИ

Козмин Моци: Битката с ЦСКА ще бъде тежка, но накрая отново ще сме шампиони

козмин моци битката цска тежка накрая отново сме шампиони
Снимка: БНТ
bnt avatar logo
от БНТ
13:21, 26.02.2023
Чете се за: 02:45 мин.
Спорт
Слушай новината

Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци даде интервю за предаването „Арена спорт“, в което коментира отпадането на „орлите“ от Лигата на конференциите, предстоящото дерби с Левски и битката с ЦСКА за шампионската титла.

Според Моци „зелените“ за заслужавали да продължат напред в турнира, но тимът не е разкрил пълният си потенциал. Бившият дългогодишен капитан на разградчани е убеден, че съставът на Анте Шимунджа скоро ще тръгне във възходяща линия.

„Като цяло изиграхме добър мач срещу Андрелехт. Мисля, че заслужавахме малко повече от тях да продължим напред в турнира, но отпаднахме. Дузпите са си късмет, малко или много, но ние не показахме на какво сме способни. Сигурен съм, че отборът може да играе много по-добре. Мисля, че нещата скоро ще се оправят и отборът ще тръгне нагоре без грешка“, заяви румънецът.

Бившият защитник определи представянето на Лудогорец в евротурнирите като успешно и разкри, че „орлите“ ще се концентрират изцяло върху представянето си в Първа лига и в турнира за Купата на България.

„Според мен представянето ни в евротурнирите бе успешно и сега трябва да се концентрираме върху първенството и Купата на България. Ако се раздаваме по същия начин, както досега, няма да имаме проблеми на домашната сцена“, добави той.

Моци очаква тежък двубой срещу Левски в столицата, но смята, че Лудогорец ще бъде краен победител.

„Левски е много добър отбор, без значение моментната им форма. Знаем, че ни чака тежък мач на „Герена“, но вярвам, че можем да спечелим там“, каза Моци.

Според техническият директор на Лудогорец битката с лидера в класирането ЦСКА за титлата ще бъде тежка, но в края на сезона „зелените“ отново ще триумфират със златните медали.

„ЦСКА са лидери и ще ни е тежка конкуренцията с тях, но вярвам, че накрая отново ще бъдем шампиони“, завърши Козмин Моци.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Тежка катастрофа с една жертва на пътя Гоце Делчев-Банско
Тежка катастрофа с една жертва на пътя Гоце Делчев-Банско
Емил Спасов: Проблемите в Левски се виждат на терена, Стоилов трябва да поеме отговорност
Емил Спасов: Проблемите в Левски се виждат на терена, Стоилов трябва да поеме отговорност