НОВИНИ

Купон в Лас Вегас, първа бира и изрусени коси – но при успех на Англия

Джак Грилиш Букайо Сака
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
22:27, 10.07.2021
Чете се за: 02:27 мин.
Спорт
Слушай новината

Джак Грилиш и Джордан Пикфорд потвърдиха плановете си, че възнамеряват да празнуват в Лас Вегас, но само при условие, че националният отбор на Англия спечели Евро 2020. Ако „трите лъва“ победят Италия на финала, купонът ще се пренесе в меката на хазарта в САЩ.

„Ще отида в Лас Вегас за десет дни“, категоричен беше Джак Грилиш, запитан как ще отпразнува успеха, ако бъде постигнат.

„Три седмици във Вегас… Това би било страхотно изживяване“, потвърди Джордан Пикфорд.

Още в началото на надпреварата Фил Фодън обяви, че целият тим ще се изруси, ако трофеят остане в Англия. Футболистите са се зарекли да копират прическата на футболиста на Манчестър Сити при успех.

Самият Фил Фодън обаче може би няма да вземе участие във финала, след като получи контузия и пропусна заниманието на „трите лъва“.

Джейдън Санчо от своя страна разкри, че ще се присъедини към Деклан Райс и ще изпие първата си бира, ако вкуси от славата на „Уембли“.

„Никога не съм пил бира, никога. Всъщност не съм голям пияч. Ще трябва да попитам майка ми дали ми е позволено“, сподели с усмивка Санчо, който през март навърши 21 години.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Финалът на Евро 2020 между Англия и Италия ще се проведе в неделя, 11 юли, от 22.00 часа. Срещата ще можете да гледате по БНТ1, БНТ 3 и в спортната секция на bntnews.bg.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Първи отвориха избирателните секции в Нова Зеландия
Първи отвориха избирателните секции в Нова Зеландия
Доставиха бюлетините и машините за изборите утре в цялата страна
Доставиха бюлетините и машините за изборите утре в цялата страна