НОВИНИ

Любослав Пенев: Изпуснахме победата

Старши треньорът на Локомотив Пловдив бе разочарован от изпуснатата победа при домакинството на Хебър, но заяви, че отборът върви в правилната посока.

Любослав Пенев
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
19:53, 13.09.2024
Чете се за: 02:12 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Любослав Пенев бе разочарован от изпуснатата победа при домакинството на Хебър, но заяви, че отборът върви в правилната посока. "Черно-белите" водиха с 3:1 до 90-ата минута на мача и пропуснаха няколко шанса да реализират още попадения, а в добавеното време на сблъсъка допуснаха два гола и не успяха да се поздравят с успех.

"Изпуснахме победата. Не успяхме да запазим преднината си. Започнахме мача неконцентрирано. След това всичко си застана на мястото. След 3:1 имахме и други ситуации, но не съумяхме да вкараме гол. Ние позволихме на противника да изравни. Доволен съм, поздравих момчетата. Изпуснахме три точки. Вместо три - взимаме една. Трябва да си вземем точните поуки от ситуации, които не трябва да повтаряме", обясни Пенев.

"Може и да е имало някакво отпускане, но мачът се играе 90 минути плюс продължение. Въпросът е ние какво сме направили и защо сме позволили след обрат да не затворим мача. Ще анализираме. Съжаляваме, но отсреща имаш противник, който също иска да вземе точки", каза още наставникът на Локомотив.

"Мачът трябва да го започнем изключително концентрирано. Това е втори мач подред, в който получаваме гол много рано. Вярвам в момчетата и техните възможности и вярвам, че ще обърнем срещата, както и днес се случи. В никакъв случай обаче не трябва да започваме с пасив, защото ще има двубои, в които няма да печелим точки. Има малки детайли, които в момента не ни позволяват да спечелим, но това ще го изчистим. Не се притеснявам. Момчетата работят много добре и това ме радва. Вървим в една добра посока и нагоре", завърши Любослав Пенев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
България ще бъде представена от 12 състезателки на балканското първенство по спортна гимнастика
България ще бъде представена от 12 състезателки на балканското първенство по спортна гимнастика