НОВИНИ

Маги Бадер: Не познавам Бойко Борисов, Иван Ангелов и Светослав Илчовски

Иво Никодимов
от Иво Никодимов
09:21, 21.05.2021 (обновена)
7198
Чете се за: 02:07 мин.
Сигурност и правосъдие
Слушай новината

"Мис Плеймейт 2016" Маги Бадер беше на разпит в следствения отдел на Софийската градска прокуратура. Тя беше посочена от Светослав Илчовски като дамата, която срещу 5000 лева, платени от Иван Ангелов, е влязла в спалнята на бившия премиер Бойко Борисов и е снимала разпространените кадри с кюлчета, евро и пистолет.

Магдалена Тепавичарова, известна като Маги Бадер, влезе в следствения отдел на СГП в 9.15 ч. и разпитът ѝ продължи 20-ина минути. На излизане заяви, че не познава нито бившия премиер Борисов, нито бизнесмените Светослав Илчовски и Иван Ангелов.

Тя е призована именно, защото пред т.нар. "комисия по ревизията" Светослав Илчовски заяви, че Иван Ангелов е платил 5000 лева на плейметката да прави компания на бившия премиер Бойко Борисов. Според Илчовски именно тогава е заснета премиерската спалня с разпространените по-късно кадри от нощното шкафче, чието чекмедже е пълно с кюлчета злато и евробанкноти. Т.е., че Маги Бадер е т.нар. "Мата Хари".

Тепавичарова отрече да е снимала спалнята на премиера и каза, че се надява прокуратурата да си свърши работата. Отказа да коментира дали ще съди Илчовски.

Предстоят още разпити на хора, които са споменати от Илчовски. Пак пред комисията той твърди, че бил гледал клип с издевателства над задържан известен бизнесмен. Земеделският предприемач твърди, че става дума за Миню Стайков. Самият Стайков отрече, а адвокатката му подчерта, че твърденията на Илчовски са за период, който е близо две години преди ареста на Стайков.

Вижте коментара на Маги Бадер във видеото

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
След успеха на Виктория на полуфинала на "Евровизия" - какви са отзивите
След успеха на Виктория на полуфинала на "Евровизия" - какви са отзивите
Протест срещу шумно заведение в центъра на Бургас
Протест срещу шумно заведение в центъра на Бургас