НОВИНИ

Майката на нападнатото момиче: Благодаря на всеки един, защото ние сме тук заради децата си

bnt avatar logo
от БНТ
18:23, 31.07.2023
Чете се за: 01:55 мин.
У нас
Слушай новината

Гневните граждани на Стара Загора тръгнаха на шествие из града. Те настояват Георги Николаев да бъде съден с цялата строгост на закона.

Родителите на обезобразеното момиче от Стара Загора дойдоха на протеста и благодариха на всички за подкрепата. Те казаха, че не са очаквали такава голяма вълна от съпричастност.

"Нямам абсолютно нищо казано от нея по случая. Единственото, което е прелиства каналите и избягва всичко, което се случва и което се дава. Травмирана е нормално е това. Искам да благодаря на всеки един, който е тук, защото ние сме тук всички заради децата си, не само заради моето, заради всички останали. Аз също водя тази битка не само заради моето дете, а заради всички други. Не искам да има повече такава несправедливост. Отказване няма. Справедливост, присъда такава каквато заслужава извършителят. Квалифициране на телесните повреди по нея така както трябва да бъдат квалифицирани", каза Ивелина Михайлова, майка на нападнатото момиче.

На протеста в Стара Загора дойдоха и много политици, както и хора от мотоклубове, които също носят черни фланелки и татуировки, както и много известни личности. По-късно всички тръгват на шествие към общината и главната улица на Стара Загора.

Вижте повече в прякото включване на Карина Караньотова

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Дъщерята на Стойко Сакалиев пребори рака
Дъщерята на Стойко Сакалиев пребори рака
Ботев Пловдив подписа първи професионален договор с юношата си Мирослав Георгиев
Ботев Пловдив подписа първи професионален договор с юношата си Мирослав Георгиев