НОВИНИ

Манол Иванов: Всички вървяхме в една посока, но не се обеднихме (ВИДЕО)

Той е категоричен, че дори и да не бъде избран за президент на БФС, винаги може да бъде полезен с опита си.

Манол Иванов Конгрес
bnt avatar logo
от БНТ
10:21, 15.03.2024
Чете се за: 02:00 мин.
Спорт
Слушай новината

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Манол Иванов изрази увереността си, че новият глава на централата ще бъде избран на балотаж. Пред репортери Иванов сподели, че съжалява, че не се е стигнало до обща кандидатура, която да донесе промяната в управлението на родния футбол. Той е категоричен, че дори и да не бъде избран за поста, винаги може да бъде полезен с опита си.

„Очаквам да се случи промяната. И тази промяна да се случи по един нормален начин. Надявам се това, което слушах през последните дни, да не е истина. Всеки един слух, дори и непроверен, има доза истина. Някъде по средата е истината. Колко процента от клубовете са манипулирани не мога да кажа, но за мен това е едно уродливо явление в нашия обществен живот“, коментира Иванов.

„С изключително голямо разочарование излязох от нашия инструктаж преди няколко дни. При 45 минути разговор с г-н Попов, ние се разправяхме как да бъде честно гласуването, как да бъдат честно проверени гласовете и т.нат. А не се занимавахме със съществената част на въпроса, което е изключително жалко“, каза още кандидатът за президент на БФС.

„Уверен съм в себе си, дано и хората са повярвали в мен. Всички екипи вървяхме в една посока и съжалявам, че не се събрахме, за да се обединим. Някои не успяха да превъзмогнат егото си, но не е късно. Аз съм оптимист. Винаги мога да бъда полезен, дори да не бъда избран. Мисля, че доста разчупих ледовете. Надявам се да стигна до балотаж“, добави Иванов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Адвокатите на Алек Болдуин поискаха отмяна на обвинението за непредумишлено убийство
Адвокатите на Алек Болдуин поискаха отмяна на обвинението за непредумишлено убийство
Емо Костадинов: Три години имаше нападки, очаквам и днес да има
Емо Костадинов: Три години имаше нападки, очаквам и днес да има