НОВИНИ

Мъри Стоилов крайно недоволен след загубата от Черно море

мъри стоилов крайно недоволен загубата черно море
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
21:16, 30.10.2021
Чете се за: 02:05 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира представянето на тима си при загубата от Черно море в 13-ия кръг на шампионата.

В морксата ни столица "сините" отстъпиха минимално с 0:1 след гол на Родриго в началото на втората част.

"Не сътворихме нищо в атака, въпреки че отговорихме на желанието и битката. Знаехме, че мачът ще е такъв. Трябваше да играем по-добре по фланговете и да контролираме нещата там. Не се получиха нещата. Аз мисля, че не бяхме уверени на база терена. Играхме с дълги топки, за да избегнем средната зона, където е трудно да се комбинира. На фланга не се получиха нещата и не създадохме напрежение за противника", коментира Стоилов.

"Беше важно, че всички се стараха. Има какво да надграждаме. Костадинов игра на нетипична за него позиция, но избрахме състава на база терена", допълни още наставникът.

"Аз мисля, че не бяхме затруднени кой знае колко, че Черно море излезе с двама нападатели. Нашите защитници трябва да развиват играта в двете фази. Във фаза атака играта ни няма да се подобри, ако централните защитници не развиват атаките по най-добрия начин. Имаше достатъчно време, видяхме, че може да играят с двама нападатели, но това не трябва да ни притеснява. Ние сме тренирали всичко и знаем как се противодейства. Мач почти без голови положения от двете страни. Черно море успя да се настрои по-добре в началото на двете полувремена. Не създадохме почти никакви голови ситуации, за да искаме да спечелим мача", завърши специалистът.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Верона удължи мъката на Ювентус
Верона удължи мъката на Ювентус
Манчестър Юнайтед с класика срещу безличен Тотнъм
Манчестър Юнайтед с класика срещу безличен Тотнъм