НОВИНИ

На булевард "Холивуд" 7007: Даниел Крейг ще получи звезда на Алеята на славата

месеца отлагане смъртта почака световна премиера голям екран
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БГНЕС
14:55, 02.10.2021
Чете се за: 01:57 мин.
По света
Слушай новината

Британският актьор Даниел Крейг, който участва в новия филм за Джеймс Бонд "Смъртта може да почака" (No Time to Die), ще получи звезда на Алеята на славата в Холивуд, съобщи Би Би Си. Това е пета роля на Бонд в кариерата на актьора.

Церемонията ще се състои в сряда, 6 октомври. Очаква се да участва актьорът Рами Малек, който играе Луцифер Сафин в новия филм за Бонд, както и филмовите продуценти Барбара Броколи и Майкъл Уилсън.

Звездата на Крейг ще бъде 2704-та на Алеята на славата. Тя ще се намира на булевард "Холивуд" 7007.

Световна премиера на "Смъртта може да почака" (Снимки)

Крейг ще бъде четвъртият актьор, който играе Бонд и ще бъде награден със звезда. По -рано Роджър Мур и Пиърс Броснан, които изиграха Бонд по-рано, получиха звезди на Алеята на славата. Със звезда е възнаграден и британският актьор Дейвид Нивен, който играе Бонд в неофициалния филм от 1967 г. "Казино Роял". Звездата на Крейг ще се намира до звездата на Мур.

"Даниел Крейг е икона на британската култура, както и Джеймс Бонд, в когото той се превъплъщава в пет филма за 007. Радваме се, че неговата звезда е на Алеята на славата заедно с друг известен актьор от Бонд, Роджър Мур. Феновете ще бъдат във възторг, когато видят, че техните звезди се намират на булевард Холивуд 7007", цитира изданието Variety изявлението на продуцента на Алеята на славата, Ана Мартинес.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Филипов: Целта на ЦСКА е излизане от групите на Лигата на конференциите
Филипов: Целта на ЦСКА е излизане от групите на Лигата на конференциите
Пожар горя в Центъра за спешна помощ във Варна
Пожар горя в Центъра за спешна помощ във Варна