НОВИНИ

Намалена видимост в сутрешните часове

намалена видимост сутрешните часове
bnt avatar logo
от БНТ
07:00, 26.09.2021
Чете се за: 01:37 мин.
У нас
Слушай новината

Днес ще е слънчево и почти тихо. В сутрешните часове на отделни места ще бъде с намалена видимост. Минимални температури - предимно между 9° и 14°, максимални - между 25° и 30°.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб югозападен, след обяд юг-югоизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 22 - 24°. Температурата на морската вода е 21 - 22°. Вълнението на морето ще бъде 1 - 2 бала.

Слънчево ще бъде времето и над планините. Ще духа слаб северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 20°, на 2000 метра - около 13°.

В понеделник денят ще започне със слънчево и в много райони тихо време. На места в низините видимостта ще е намалена. Ще остане топло за края на септември с минимални температури между 10° и 15° и максимални между 24° и 29°. По-късно през деня със слаб до умерен вятър от североизток ще започне да прониква хладен въздух, облачността ще се увеличи и през нощта срещу вторник на отделни места в Западна България ще превали слаб дъжд.

През следващите дни ще има значителна облачност и валежи, на повече места и повече по количество във вторник и сряда в западната половина от страната.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
1038 са новите случаи на коронавирус
1038 са новите случаи на коронавирус
Реал Мадрид остана небопеден след нулево реми
Реал Мадрид остана небопеден след нулево реми