НОВИНИ

Николай Бареков окупира централата на "Да, България!", поиска да се срещне с Христо Иванов

Карина Караньотова
от Карина Караньотова
12:07, 20.08.2020
5342
Чете се за: 00:38 мин.
Политика
Снимка: БГНЕС

Бившият евродепутат Николай Бареков окупира централата на "Да, България" и заедно с група граждани поиска да се срещне с лидера на партията - Христо Иванов, за да му зададе няколко въпроса, които предварително написа на Фейсбук стената си.

Бареков заяви, че "Да, България" са променили дневния ред на протеста и са го "омаскарили".

Бареков се оплака, че е безработен и многодетен баща и попита кой плаща на Христо Иванов за партията и лъскавия партиен офис.

Бившият евродепутат каза, че на сградата на "Да, България" липсва българското знаме и затова влезе в сградата, за да им подари едно.

"Разделиха протестиращите, протестът ескалира и премина в маргиналност, и изпъдиха наистина младите, качествени хора, които можеха да управляват. Защо? Защото пазят Борисов, защото се договарят с него и задкулисно с Доган пак да управляват", каза пред журналисти Бареков.

От "Да, България" отговориха на акцията на Николай Бареков с изявление на Фейсбук страницата си, още преди тя да се случи.

В изявлението се казва, че Делян Пеевски организира пропагандна акция пред офиса на "Да, България" в пореден опит да ги дискредитира и да им запуши устите.

Също така днес Христо Иванов внесе писмо до премиера Бойко Борисов с настояването да бъдат отворени досиетата на прехода.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
СГП взима под надзор случая за смъртта на 19-годишния младеж, лекуван от коронавирус
СГП взима под надзор случая за смъртта на 19-годишния младеж, лекуван от коронавирус
Ивелин Попов сменя Ростов със Сочи
Ивелин Попов сменя Ростов със Сочи