НОВИНИ

Николай Костов: Нямам забележки към играчите

"Всеки отбор взима сериозни мерки срещу нашите нападатели", коментира специалистът

Николай Костов, Емануел Луканов
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
22:55, 23.09.2023
Чете се за: 02:32 мин.
Спорт
Слушай новината

Треньорът на Левски - Николай Костов разкри след победата на тима му с 1:0 над Етър, че е очаквал друга тактика от страна на "виолетовите".

"Мачът както започна, така и свърши. Един отбор се защитаваше само в своята половина. Очаквах друго противодействие от Етър, защото в предните мачове бяха по-смели. Ние бяхме подготвени за тази игра. Поздравявам техния вратар, който се справи много добре. Нямам забележки към играчите. Справиха се и изпълниха това, което исках. Аз съм спокоен, нервирам се, когато играем на лоши терени", коментира специалистът.

"Всеки отбор взима сериозни мерки срещу нашите нападатели. Не очаквах да се сблъскам с неща, които не знам дали трябва да коментирам. Не само от падането на играчите, които чакаме по 2-3 минути. С тези моменти вече втори мач, нашите фенове от сектор "Б" трябва да помислят какво влияние има това над нашите играчи. Как те могат да реагират при положение, че намерим някакво темпо и спряхме играта за 7-8 минути. Интересно ми е кога ще свърши този протест. Това влияе на нашите играчи. Левски е вечен е обърнато наобратно. Мен ми е жал. Трябва да се намери решение. Замислен съм за тези неща. Тези неща са неприятни и разваляме празничната обстановка", добави той.

"Асен Митков е много добър млад играч. Много съм доволен от неговото старание и желание. Винаги се включва добре, когато му гласувам доверие. Спадна емоцията след тези европейски мачове, но ще излезем от тази ситуация. Поздравям играчите за победа, защото е много важна за нас", каза Костов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Зеленски се срещна с президента на Судан
Зеленски се срещна с президента на Судан
Най-малко 16 убити и 30 ранени при самоубийствен атентат в Сомалия
Най-малко 16 убити и 30 ранени при самоубийствен атентат в Сомалия