НОВИНИ

Новата роля на Лейди Гага в киното: Черната вдовица Патриция Реджиани (Снимки)

bnt avatar logo
от БНТ
08:14, 18.03.2021
Чете се за: 01:50 мин.
Галерия
Слушай новината

Фотографи заснеха работата по филма „Къщата на Гучи“, в който главната роля е поверена на музикалната звезда Лейди Гага. Тя и номинираният за „Оскар“ Адам Драйвър играят ролите на Патриция Реджиани и Маурицио Гучи - собственикът на модния бранд „Гучи“ и неговата бивша съпруга.

Филмът се снима в Италия, като в момента работата продължава във вила Балбиано на езерото Комо. Любопитен факт е, че в този имот са снимани сцени още от "Междузвездни войни: Епизод 2", както и кадри от "Бандата на Оушън 2" и "Казино Роял"

Базиран на книгата "Къщата на Гучи: Сензационна история за убийство, лудост, блясък и алчност", филмът ще разкаже за реалния крах на Реджиани, която е осъдена за заговор за убийството на Гучи. Модният бос е застрелян пред офиса му в Милано през 1995 г., а бившата му съпруга е осъдена на 29 години затвор за организиране на покушението. Тя излежава 18 от тях, след което е освободена за добро поведение. Процесът тогава привлича медийния интерес и Патриция става известна като „Черната вдовица“.

Филмът трябва да излезе на голям екран в САЩ през ноември т.г. В лентата участват още Ал Пачино, Джеръми Айрънс и Джаред Лето. Режисьор и продуцент на филма е Ридли Скот.

Това е втора голяма роля за поп изпълнителката след „Роди се звезда“ от 2018 г., където си партнира с Брадли Купър.

Снимки: БГНЕС

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Д-р Масларски: Има данни, че само 3% от децата се заразяват с COVID-19 в детските градини
Д-р Масларски: Има данни, че само 3% от децата се заразяват с COVID-19 в детските градини
След инцидента в село Милево: Какви са щетите
След инцидента в село Милево: Какви са щетите