НОВИНИ

Новият сериал на БНТ "Аз и моите жени" тръгва през февруари

новият сериал бнт моите жени тръгва февруари
bnt avatar logo
от БНТ
13:18, 24.01.2022
11365
Чете се за: 02:17 мин.
Още
Слушай новината

След броени дни започва новият сериал на БНТ – „Аз и моите жени“.

В 6-серийната комедийна драма Димитър Живков, Мария Сотирова, Христина Джурова и Башар Рахал ще въведат зрителите в живота на един амбициозен млад хирург, който попада в любовен триъгълник. Потисканите желания и търсенето на щастието ще доведат до житейски терзания и до поредица от комични ситуации.

Хирургът Филип (Димитър Живков) попада в паралелна връзка с две различни жени – Кристина (Мария Сотирова) в София и Мая (Христина Джурова) в Бургас.

Двата коренно противоположни свята, в които заживява главният герой, го поставят пред избор, който ще доведе до собственото му раздвоение и криза на личността.

Сериалът проследява човешките взаимоотношения в забързания ни консуматорски свят и разкрива как се променя животът на човек, загубил себе си в капана на собственото си неудовлетворение и слабост.

В ролята на най-добрия приятел на Филип – д-р Крумов, зрителите ще видят актьора Башар Рахал.

„Аз и моите жени“ е хармонично съчетание от сериозни и социални теми, поднесени с приятен и свеж хумор. Сценарият е дело на Теодора Маркова, Невена Кертова и Георги Иванов, режисьор е Боя Харизанова, а оператор – Борис Луканов.

В главните роли зрителите ще видят актьорите Димитър Живков, Мария Сотирова и Христина Джурова. Участват още Башар Рахал, Росица Александрова, Димитър Баненкин, Явор Ралинов, Красимир Митов, Райна Караянева, Емануела Шкодрева, Чавдар Монов, Красимир Добрев и други.

БНТ е най-големият продуцент на телевизионно кино в България, а сериалът „Аз и моите жени“ е част от филмопроизводството на обществената телевизия.

Гледайте „Аз и моите жени“ през февруари – сряда и четвъртък от 21.00 ч. по БНТ 1

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ЕС отпуска 1,2 млрд. евро финансова помощ на Украйна
ЕС отпуска 1,2 млрд. евро финансова помощ на Украйна
Ига Швьонтек сломи Кърстя за четвъртфинал в Мелбърн
Ига Швьонтек сломи Кърстя за четвъртфинал в Мелбърн