НОВИНИ

Ограничено е движението за камиони по пътя Панагюрище – Панагюрски колони и Панагюрище – Белица

ограничено движението мпс ремаркета полуремаркета пътя панагюрище ndash панагюрски колони панагюрище белица
bnt avatar logo
от БНТ
11:23, 20.01.2024 (обновена)
Чете се за: 01:50 мин.
Регионални
Слушай новината

Ограничено е движението за МПС над 12 т с ремаркета и полуремаркета по пътя Панагюрище – Панагюрски колони и Панагюрище - Белица, поради обилен снеговалеж, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

Припомняме, че по-рано днес от пресцентъра на ОДМВР Пазарджик обявиха, че временно е ограничено движението на товарни автомобили над 12 т, с ремаркета и полуремаркета по две пътни отсечки - Белово-Юндола и Велинград - Якоруда, до разклона за с.Пашови.
Осъществява се активен мониторинг и комуникация, както с Областно пътно управление Пазарджик, така и с общинските администрации и фирмите ангажирани със зимното почистване.

Апелът към водачите на автомобили е да шофират с повишено внимание и с технически изправни автомобили, а ако не се налага да не се предприема пътуване. Автомобилите да са пригодени за зимни условия.

От МВР-Пазарджик съобщиха, че са предприети допълнителни мерки за активен мониторинг и комуникация, както с Областно пътно управление Пазарджик, така и с общинските администрации и фирмите ангажирани със зимното почистване.

От там апелират водачите на пътни моторни превозни средства да шофират с повишено внимание и с технически изправни автомобили. Ако не се налага да не се предприема пътуване. Автомобилите да са пригодени за зимни условия - с подходящи гуми, заредени с гориво и заредени мобилни телефони, препоръчват от полицията.

Автор: Величка Ачева

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в
TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Сняг и поледици в Северна Гърция
Сняг и поледици в Северна Гърция
Денвър Нъгетс нанесе първа домакинска загуба на Бостън Селтикс в НБА
Денвър Нъгетс нанесе първа домакинска загуба на Бостън Селтикс в НБА