НОВИНИ

"Отровното трио": Изявлението на Борисов е пореден опит за печелене на време и проява на страх

Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
14:16, 14.08.2020
Чете се за: 00:35 мин.
У нас

"Изявлението на все още неподалия оставка Бойко Борисов е пореден опит за печелене на време и проява на страх", това заявяват организаторите на протестите от т.нар. Отровно трио в коментар за изявлението на премиера Бойко Борисов, че ще бъде предложено свикване на Велико народно събрание.

"Проваленият и загубил доверие парламент с мнозинство, диктувано от олигархичната му власт, се готви сам да предложи проект на нова Конституция. Това ще даде възможност мафията да създаде свой Основен закон, изработен от неговото Народно събрание и да му бъде спечелено време до януари, за да остане на поста си", казва организаторите на протеста.

"В т.нар. предложения не чухме никаква готовност за вадене на Прокуратурата от съдебната система, нито за машинно и електронно дистанционно гласуване. На практика нито едно от исканията на протеста не е уважено.

Блъскането с ръка по масата и обругаването на протестиращите, показват безсилният изблик на нерви у човек, който е загубил народа си и когото народът иска да загуби.

Няма да повярваме и на тази лъжа!

ОСТАВКА и нови избори, без диктата на Борисов!

Продължаваме докрай!", заявяват от "Отровното трио".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Бундестимът се събира в края на август
Бундестимът се събира в края на август
Черно море представи екипите за новия сезон
Черно море представи екипите за новия сезон