НОВИНИ

Павел Колев: "Левски" още няма спонсор. Не съм водил разговори с тотализатора

bnt avatar logo
от БНТ
10:47, 29.02.2020
Чете се за: 00:47 мин.
У нас

Нямаме спонсор към днешна дата. Все още нямаме подписан нито един нов рекламен договор и борбата продължава. Това заяви в предаването "Денят започва" с Георги Любенов изпълнителния директор на ПФК "Левски" Павел Колев.

Той обаче е убеден, че клубът ще намери спонсори, особено след голямата подкрепа от феновете.

Павел Колев, изпълнителен директор на ПФК "Левски": Ние получаваме парични средства под формата на дарения, на абонаментни карти, приходи от продажбата на билети, закупени клубни артикули. Но много по-важна е емоционалата подкрепа и факта, че отбор, клуб и публика са в синхрон и застанаха рамо до рамо може би за първи път от десетилетие.

По думите на Колев, "Левски" е в началото на път, който ще доведе за първи път до създаването на нормален модел за издръжка на футболен клуб.


Павел Колев, изпълнителен директор на ПФК "Левски": Аз не съм водил разговори със спортния тотализатор. Нямам никакъв контакт с новото ръководство.

Очаквам такъв да бъде осъществен, ако изобщо е вярна информацията, че има желание те са ни станат спонсори, допълни Колев.

Не знам къде са, но мисля че информацията за главния пакет акции е публична, заяви Павел Колев в отговор на въпроса дали пакетът за собствеността все още се намира у Георги Попов, който е заедно с Васил Божков в Обединените арабски емирства.

Не съм се чувал нито с г-н Божков, нито с г-н Попов, категоричен е Колев.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Борисов се срещна с ръководствата на пловдивските клубове "Локомотив" и "Ботев"
Борисов се срещна с ръководствата на пловдивските клубове "Локомотив" и "Ботев"
За първи път в телевизионно интервю: Говорителят на главния прокурор Сийка Милева
За първи път в телевизионно интервю: Говорителят на главния прокурор Сийка Милева