НОВИНИ

Петър Хубчев: Когато му дойде времето, ще си кажа мнението за Левски и ще покажа някои документи

Борил Гочев
от Борил Гочев
16:32, 20.02.2022
Чете се за: 01:52 мин.
Спорт
петър хубчев дойде времето кажа мнението левски покажа документи
Снимка: ПФК Берое
Слушай новината

Наставникът на Берое Петър Хубчев започна с победа втория си престой начело на заралии, но съвсем очаквано темата "Левски" продължава да го преследва.

След успеха с 2:1 срещу Царско село Хубчев беше запитан за парите, които му дължат от "Синия клуб", а самият той отговори, че когато му дойде времето ще изкаже и неговото мнение по казуса.

"Както един политик от по-далечното минало беше казал – когато му дойде времето, ще бъда принуден да си кажа мнението и ще покажа някои документи. А както казваше един политик от по-близкото минало - нека всеки сам си преценя, но сега не му е времето", заяви Петър Хубчев.

Старши треньорът на Берое сподели и мнението си за победата срещу "царете", а освен това коментира и трудностите, в които се намира и настоящият му клуб.

"Първото полувреме стояхме по-добре чисто футболно, въпреки че през второто полувреме обърнахме мача. С повече борба и хъс успяхме да обърнем и да вземем трите точки. Всички фенове в Стара Загора трябва да са благодарни, че тези момчета останаха. Ние гледаме да завършим подобаващо първенството тази година и след това ще видим. Ние гледаме да се концентрираме, а това с клуба не зависи от играчите. Играем мач за мач. Аз не искам да споделя моите цели и идеята ми", каза Хубчев след края на мача.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
С над 41% по-малко пътници на Летище София през януари 2022 г.
С над 41% по-малко пътници на Летище София през януари 2022 г.
Фиорентина се справи с Аталанта и скъси разликата до топ 4
Фиорентина се справи с Аталанта и скъси разликата до топ 4